My red map


visited 47 states (20.8%)
Try Neptyne, the programmable spreadsheet

sreda, 24. september 2014

Gremo v hribe: Triglavska jezera

Več let se pogovarjamo, kako lepo bi bilo priti do Triglavskih jezer. Ker pa do Triglavskih jezer ne prideš z avtom, vse do zdaj se nismo spravili tja. Letos vreme in razpoloženje naklonjeno hoji v hribe, tudi v več kot mesecu dni hoje smo dosegli vsaj nekaj kondicije, da smo se lahko tja odpravili. Še zadnji čas letos, konec septembra zjutraj in zvečer je bilo kar mrzlo pri jezerih.

petek, 19. september 2014

Gremo v hribe: Vršič - Mala Mojstrovka.

Po dvodnevni turi na Črno Prst - Rodico, se tretji dan odpeljemo do Vršiča. Naš današnji cilj je Mala Mojstrovka in moj prvi vzpon nad 2000 m.

četrtek, 18. september 2014

Gremo v hribe: Črna Prst - Rodica.

Ker že pridno hodimo v hribe en mesec, Marina nam najde eno lepo, malo daljšo, turo. Se odpravljamo na Gorenjsko, se veselimo, da bomo prespali v koči, v dveh dneh osvojili dve gori in kar nekaj prehodili. Gremo na Črno Prst, nato na Rodico in preko Vogla se vrnemo nazaj v dolino.

četrtek, 11. september 2014

Jadranje: Zadar - Molat - Dugi otok - Žut - Zadar

Jadranje je na seznamu želja že nekaj let. Do sedaj nekako ni uspelo se organizirati, da bi se zbrala klapa, termin, želje. Letos pa je odločitev padla že v pomladanskih mesecih in je vse štimalo.

Gremo v hribe - Nanos

Nanos je Obali najbljižji malo višji hrib, ki premore celo "delno zahtevno pot", kot jo klasificirajo na spletu...